Ladok3 testas för fullt

Det är nu en intensiv testperiod  där olika integrationer mellan system som behöver skicka information till och från nya Ladok testas. Det rör Bilda, Cesam, EvaLiUate med mera. Testerna styrs upp av LADOK 3 projektet, Nya Bilda samt  LiU-IT. Det är inte långt kvar tills vi går över till nya Ladok där också bl a Bilda skall leverera data till Ladok.

- Inte helt enkelt men vi ser att när det är färdigt utbyggt så blir detta riktigt bra, säger Helena Öström Haugum, UV:s represantant i projektets expertgrupp.

Helena Loborg och Helena Öström Haugum på KfU testar för fullt tillsammans med de övriga representanterna från fakulteterna, Universitetsförvaltningen; Antagningen, Examen, Time Edit mm.

Villl du hålla dig à-jour med Ladok-arbetet kan du prenumerera på  projektets nyhetsbrev. Skicka ett mejl till Danijela Komad så kommer du med på nästa utskick.

Fri Oct 26 09:20:51 CEST 2018

Sidansvarig: patrick.moreau-raquin@liu.se