UCC International Week 2018

UV:s partner University College (UCC), Köpenhamn, inbjuder lärare att delta i UCC:s International Week 2018 den 5-11 november 2018.

UCC International Week ger dig möjlighet att dela med dig av kunskaper och erfarenheter inom ditt utbildningsområde. Som internationell gästlärare får du möjlighet att samarbeta med UCC-lärare, för att diskutera och dela erfarenheter om internationalisering av läroplanen.

På så sätt hoppas vi kunna utveckla internationella läromiljöer inom högre utbildning och stärka professionella nätverk och partnerskap.

På Campus Carlsberg i Köpenhamn välkomnar vi lärare inom social utbildning, lärarutbildning för grundskolans tidigare och senare år, textil- och hantverksdesign, teckenspråkstolkning.

På Campus Nordsjälland i Köpenhamn välkomnar vi lärare inom omvårdnad, psykomotorisk terapi, fysioterapi och social utbildning.

Det finns också möjlighet att besöka vårt campus på Bornholm.

2018-03-09

Sidansvarig: patrick.moreau-raquin@liu.se