Göm menyn

Kvalitetsdrivet 2018

Årets program är en fläta av olika områden som går i och ur varandra. Vi tar upp breddad rekrytering och breddat deltagande utifrån nationella minoriteter, social bakgrund, kön och etnicitet korsat med betydelsen av vägledning, jämställdhetsarbete och #metoo.

Vi tar oss an dessa ämnen utifrån svenskt och internationellt perspektiv med hjälp av föreläsare från svenska och utländska lärosäten, myndigheter, organisationer och nätverk.

Konferensen riktar sig till beslutsfattare och medarbetare vid lärosäten, myndigheter och intresseorganisationer inom hela utbildningsområdet.

Vi som inte har bråttom hem avslutar dagen med mingel.

Hjärtligt välkomna till en konferens med inspiration och handfasta tips för att främja ett bredare deltagande i högskolan!

Anmälan

Tid: 18 april 
Plats: Näringslivets hus, Storgatan 19 i Stockholm.

Observera att anmälan är bindande och att fakturering sker efter sista anmälningsdag, den 1 mars.

Anmäl dig här.

Program

Programmet inleds kl 8.45 med registrering och avslutas kl 16.05 med mingel. Det kommer att uppdateras med mer detaljerade uppgifter efter hand. En vecka innan konferensen börjar kommer all information också att vara tillgänglig på vår konferensapp UHR-event. Den går att ladda ner redan nu via App-store och Google play till din telefon.

Eventuella frågor besvaras på Kvalitetsdrivet@uhr.se.


Mon Jan 22 11:43:00 CET 2018
Sidansvarig: patrick.moreau-raquin@liu.se
Senast uppdaterad: Mon Jan 22 11:48:38 CET 2018