Göm menyn

Civilekonom internationell, 240 hp

Civilekonom, internationell, 240 hp


Det internationella ekonomprogrammet är utbildningen för dig som är intresserad av språk i kombination med företagsekonomi och nationalekonomi. Studier i ekonomi och språk i kombination med utlandsstudier gör dig väl förberedd för en internationell karriär som ekonom. Här blir språket ditt verktyg för att skapa goda affärsrelationer i andra miljöer.

Vi lever i en mångkulturell värld, både i affärslivet och internationellt verksamma organisationer. För att fungera professionellt i den miljön behöver du inte bara ekonomikunskaper utan också språkfärdigheter och förståelse för ekonomiska och kulturella förhållanden i andra länder. Det ger vi dig här vid Internationella civilekonomprogrammet. Den obligatoriska utlandsterminen ger dig ökad förståelse för ekonomi och kultur i andra länder samt blir en viktig merit för framtiden. Du erhåller även en internationellt gångbar examen som på engelska benämns Master of Science in Business and Economics.

 

Anmälningsinformation

Förkunskapskrav:
Grundläggande behörighet samt områdesbehörighet 4 (engelska B, matematik C och samhällskunskap A) samt franska/tyska/spanska, ty C/språk B/ steg 3 eller områdesbehörighet A4 (matematik 3b alternativt matematik 3c, samhällskunskap 1b alternativt samhällskunskap 1a1 + 1a2 samt Franska 3/Tyska 3/Spanska 3
Studiestart: Höstterminen 2017
Anmälningskod: Franska: LIU-50010, Spanska: LIU-50011, Tyska: LIU-50012
Studietakt: Helfart
Ort: Linköping
Nivå: Grundnivå

 

Studentbloggar

 


My, student på internationella civilekonomprogrammet
Sidansvarig: webbredaktoren@liu.se
Senast uppdaterad: Thu Jun 15 09:35:53 CEST 2017