Göm menyn

Lärare i årskurs 4-6, 240 hp

Lärare i årskurs 4-6, 240 hp


Som lärare i årskurs 4–6 får du möta dina elevers vetgirighet och nyfikenhet i allt från svenska, engelska, och matematik till SO, NO och musik, bild och idrott. Du hjälper dem att fördjupa sina kunskaper och guidar dem i deras sociala utveckling.

Under lärarutbildningens fyra år förläggs hela tjugo veckor ute i riktiga klassrum. Detta, i kombination med djupa ämneskunskaper och ständigt aktuella kurser i utbildningsvetenskap ger dig en genuin förståelse för både yrket och för barns lärande.

 

Anmälningsinformation

Förkunskapskrav:
Områdesbehörighet: A6b: Grundläggande behörighet + matematik 2a/matematik2b/matematik2c, Naturkunskap 1b/naturkunskap 1a1+1a2, samhällskunskap 1b/samhällskunskap 1a1+1a2
eller
6b: Grundläggande färdigheter + engelska B, matematik B, naturkunskap A , samhällskunskap A

Studiestart: Höstterminen 2017
Anmälningskod: LIU-50204
Studietakt: Helfart
Ort: Linköping
Nivå: Grundnivå

 

jennys blogg

Jenny FranzénFölj med på en resa mellan fina smultronställen till skolbänken. Som student kommer du att göra många miljöombyten och det gäller att vara öppen för att finna var du trivs som bäst! 

Läs Jennys blogg

Här skulle ett RSS-flöde visats. Att det inte gör det kan bero på att RSS-flödet innehåller fel eller att länken till RSS-flödet är fel. Om detta inträffat för ett RSS-flöde du vet fungerar bör du höra av dig via gällande supportkanaler.

Sidansvarig: webbredaktoren@liu.se
Senast uppdaterad: Thu Jun 15 09:35:53 CEST 2017