Göm menyn

Ämneslärare i årskurs 7-9, 270 hp

Ämneslärare i årskurs 7-9, 270 hp


Vilka är dina favoritämnen? Som ämneslärare i årskurs 7–9 får du arbeta med både frågvisa och ifrågasättande tonåringar. Du får göra det i ämnen som är just din specialitet, och där du kan inspirera till bredare och djupare kunskaper.

Denna lärarutbildning förbereder dig för ett spännande och roligt arbete med elever som befinner sig i den omvälvande högstadietiden. Du studerar inte bara dina ämnen och kurser i det utbildningsvetenskapliga området, utan får dessutom många tillfällen att möta och undervisa ungdomar på plats i skolan.

För att läsa mer om de olika inriktningarna, se Ämnesval och behörigheter.

 

Anmälningsinformation

Förkunskapskrav:
Områdesbehörighet A6c: Grundläggande behörighet + Samhällskunskap 1b/1a1+1a2
eller
6c: Grundläggande behörighet + Engelska B, Samhällskunskap A

Studiestart: Höstterminen 2017
Anmälningskod: Se sidan Ämnesval och behörigheter
Studietakt: Helfart
Ort: Linköping
Nivå: Grundnivå

 

Ämnen

Läs mer om ämnet du helst vill undervisa i.

Lionas blogg

Liona

Jag har nyss börjat plugga efter att ha funderat på detta i ca 20 år, eftersom lärarjobbet är det absolut roligaste jobb jag haft. I bloggen skriver jag om studierna, men också hur det är att plugga som äldre och så förstås lite andra tankar om livet.

Läs Lionas blogg

Här skulle ett RSS-flöde visats. Att det inte gör det kan bero på att RSS-flödet innehåller fel eller att länken till RSS-flödet är fel. Om detta inträffat för ett RSS-flöde du vet fungerar bör du höra av dig via gällande supportkanaler.


 

 




Sidansvarig: webbredaktoren@liu.se
Senast uppdaterad: Thu Jun 15 09:35:53 CEST 2017