Göm menyn

Studentsidor för Kulturvetenskapliga programmet vid Linköpings universitet

kulturvetenskap


För aktuell kursinformation gå till:

https://liu.se/studieinfo/


1) Välj att söka på kurs.

2) Skriv in kurskod eller namn och klicka på "sök".

3)Klicka på kurslänken för att komma till kursens studieinformation.

2) Välj termin (kursstart).

3) Klicka på någon av flikarna "kursplan", "kurslitteratur" eller "övriga dokument".

Obs! Kurshemsidorna i vänstermenyn uppdateras inte längre.

 

 

De här sidorna är till för alla som läser Kulturvetarprogrammet i Linköping. Här hittar du det mesta av den kursinformation du behöver under dina studier. För Linköpings universitets mer allmänna studentsidor går du till "LiU Student" via ingången längst ner på sidan.

 

 

Registrering

För att kunna registrera dig måste du först skapa ett temporärt LiU-ID. Gå till sidan www.liu.se/antagen  och följ anvisningarna för att få tillgång till ett antal IT-tjänster som kurs- och/eller programregistrering, lärplattform (Lisam) och schema. Du registrerar dig personligen på Studerandeexpeditionen i hus Zenit på Campus Valla, eller digitalt via Studentportalen på LiU:s hemsida. För att få studiemedel (CSN) måste du vara registrerad på kursen. Om du har problem med registreringen kan du få mer information om detta vid kursstart/uppropet, eller kontakta den Centrala studerandeexpeditionen i hus Zenit på Campus Valla, på tel 013-28 20 00.

 

Frågor?

Kontakta studievägledare Birgitta Lönning om frågor som rör kursval, uppflyttning, tillgodoräknanden och studieteknik. Om du har frågor gällande registrering, tentamensresultat och högskolepoäng eller övrigt är du välkommen att kontakta programmets administratör, Kristina Hellman. Programansvarig är Gary Svensson. Kontaktuppgifter hittar du via länken längst ner i vänstermenyn.

Kulturvetarprogrammet ges vid Institutionen för kultur och kommunikation (IKK), som har sin huvudsakliga verksamhet i hus Key på Campus Valla i Linköping.

INTRESSANTA länkar:

 

HITTA SCHEMAT/SALEN!

Länk till kartor över salar och rum i Key-huset
SÖK LOKAL (oavsett hus)
SÖK SCHEMA - Time Edit scheman (sök via kurskod)


 

Praktik inom programmet

Det finns möjlighet att göra praktik inom Kulturvetarprogrammet. För mer information, se kursplanerna nedan eller prata med studievägledare Birgitta Lönning.

 

Fusk och plagiat

Guide; undvik plagiering

Disciplinärenden; fusk och plagiatSidansvarig: kristina.hellman@liu.se
Senast uppdaterad: 2018-09-23