Göm menyn

Grafisk design och kommunikation, 180 hp

Grafisk design och kommunikation


Kreativa kommunikatörer som dessutom behärskar det tekniska hantverket har en framtid i den grafiska branschen. Reklam, grafisk design, marknadskommunikation och information – här får du kunskaper som räcker långt och brett.

Under programmets gång bygger du upp dina kunskaper inom design och grafik, onlinepublicering, digital bildhantering och interaktionsdesign. Du lär dig också att behärska de grafiska verktygen. Parallellt studerar du ämnen som retorik och kommunikation, varumärken och visuell kultur. För att du ska kunna samla erfarenheter inför ditt framtida arbetsliv ingår även projektarbeten där du får samarbeta med riktiga företag i skarpa projekt.

 

Anmälningsinformation

Förkunskapskrav:
Grundläggande behörighet
samt
Matematik B, Engelska B
och
Samhällskunskap A
alternativt
Matematik 2b/2c, Samhällskunskap 1b/1a1+1a2. Meritkurser enligt Områdesbehörighet 4.
Studiestart: Höstterminen 2017
Anmälningskod: LIU-50157
Studietakt: Helfart
Ort: Norrköping
Nivå: Grundnivå

 

Alexandras blogg

Alexandra HåkanssonJag heter Alexandra och är en 21-åring från Timrå som går andra året på Grafisk Design och Kommunikationsprogrammet i Norrköping. Jag lever på o’boy och popcorn och bloggar om labbar i Maccis, grafiska profiler, misslyckade projekt, älskade Platyn, lördagar på Trappan, kaffe från fiket, filmföreningen Stubinen (där jag är marknadsföringsansvarig) och livet i allmänhet. 

Till Alexandras blogg

Här skulle ett RSS-flöde visats. Att det inte gör det kan bero på att RSS-flödet innehåller fel eller att länken till RSS-flödet är fel. Om detta inträffat för ett RSS-flöde du vet fungerar bör du höra av dig via gällande supportkanaler.




Sidansvarig: webbredaktoren@liu.se
Senast uppdaterad: Thu Jun 15 09:35:53 CEST 2017