Göm menyn

Designa din egen utbildning - läs fristående kurser

Fristående kurser


Vill du välja bland våra kurser och kombinera ämnen som du själv är intresserad av att läsa? Har du redan en examen eller ett arbete och vill fortbilda dig? Genom att läsa fristående kurser kan du designa din egen utbildning.

Fristående kurser är ett utmärkt alternativ för dig som inte väljer att läsa ett program. Du söker och antas till en kurs i taget och kan på så sätt läsa ett enskilt ämne, eller forma en unik utbildning efter intresse. Linköpings universitet har över 550 fristående kurser att välja mellan inom ett stort antal ämnesområden.

Eftersom du bara antas till en termin i taget kan det vara ett bra sätt att "prova på" hur det är att studera och känna efter vilket/vilka ämnen som passar just dig.

Många fristående kurser ges på deltid eller kvällstid vilket kan passa bra för dig som jobbar dagtid. Om du arbetar finns det också stora möjligheter att du kan hitta kurser som du har nytta av i ditt yrkesliv. Många av våra kurser vänder sig särskilt till olika yrkeskategorier och fungerar som fort- eller vidareutbildning

 

Se hela kursutbudet vid LiU

Hitta din kurs

Sidansvarig: webbredaktoren@liu.se
Senast uppdaterad: Tue Sep 12 08:59:51 CEST 2017