Göm menyn

Efter studierna - vad kan man jobba med sen?

Efter studierna - vad kan man jobba med sen? Alumniporträtt Linköpings universitet


Är du intresserad av att plugga affärsjuridik, medicinsk biologi eller matematik men vill veta vad man kan arbeta med efter studierna? Eller kanske undrar du vad en civilingenjör eller en arbetsterapeut gör en dag på jobbet? Här träffar du några av våra tidigare studenter som berättar om vad de arbetar med idag och vägen dit. Hittar du inte någon som har läst just den utbildningen som du är intresserad av kan du kontakta studievägledaren på utbildningen.

Vad är en alumn? Kort och gott är en alumn en tidigare student. Alumnerna är mycket viktiga för Linköpings universitet. De kan berätta om sina erfarenheter av studier och arbetsliv men också hur vägen dit kan se ut.

Alumniporträtt indelade efter ämnesområden

Beteende- och samhällsvetenskap

 

Data, IT och logistik

Ekonomi och juridik

Ingenjörsutbildningar

Kultur, media och design

Lärarutbildning

Matematik, naturvetenskap och miljö

Medicin och vård

 

Fler alumner hittar du på alumnisidorna. I alumnibloggen kan du också läsa vad våra tidigare studenter skriver i sina gästbloggar.

 

 

Filmade alumniporträtt

Elnaz Baghlanian, kansliansvarig för Svenska PEN och Årets alumn 2014


 

Peter Agnefjäll, vd och koncernchef för IKEA Gruppen och Årets alumn 2014


 

Jonas Ludvigsson, forskare/barnläkare och Årets alumn 2013Maha Bouzeid, Sales Manager och Årets alumn 2013Carina Brage, lärare och Årets alumn 2012Melker Becker, tv-producent och Årets alumn 2012Elin Krepper, affärsjurist som arbetar i MünchenErik Thorstensson, civilingenjör och Årets alumn 2011Jeanette Mikkelsen, socionom och Årets alumn 2011
Sidansvarig: webbredaktoren@liu.se
Senast uppdaterad: Fri Dec 09 09:05:17 CET 2016