Göm menyn

Gör bättre affärer

Helen Dannetun

Hos oss finns den senaste kunskapen som stärker ditt företags konkurrenskraft.

Världen förändras allt snabbare och vi måste förändras med den. För ett företag innebär det ständiga utmaningar. Ett samarbete med Linköpings universitet gör dig bättre rustad att möta nya krav och dra nytta av kommande möjligheter.

Genom att stödja universitetet har du alltid tillgång till den senaste kunskapen inom ditt specialområde och en väg in i den akademiska världen. Du bidrar till samhällets utveckling när forskningen går framåt snabbare än den skulle ha gjort annars och morgondagens arbetskraft får en förstklassig utbildning. Dessutom finns du med i ett sammanhang där alla förenas av en vilja att satsa på framtiden.

Hur samarbetet ser ut är upp till dig. Du kan finansiera en professur, en doktorand eller en forskargrupp. Bidra till att bygga upp ett laboratorium eller ett nytt program. Rikta medel till utrustning, en föreläsningssal eller ett forskningscentrum. För att profilera din verksamhet och locka hit de allra mest motiverade studenterna kan du erbjuda stipendier, praktikplatser eller möjligheter till studentarbeten. Du kan också lämna ett bidrag som inte går till ett specifikt område men stärker LiU, regionen och Sverige i den globala konkurrensen.

LiU:s forskning och utbildning gör skillnad. Med ditt stöd når vi längre.

Helen Dannetun, rektor

 

 

Håkan Dahllöf
”Vår konkurrenskraft är helt beroende av att vi i snabbare takt kan få ut nya produkter på marknaden. Vi måste ha bra kompetens i ryggen.”

Håkan Dahllöf, fd vd för Toyota Material Handling Europe som finansierar forskning inom produktutveckling med fyra miljoner kronor

Ulrica Melin


”Vi söker nya sätt att spara energi. Om bara en bråkdel av potentialen för besparingar blir verklighet kommer vi att kunna räkna hem vår satsning.”

Ulrica Melin, miljö- och hållbarhetschef på Stångåstaden som satsar 7,5 miljoner kronor på projektet ”Energieffektiva bostadshus – rum för vardagsliv”


Strategiskt partnerskap

Strategiskt partnerskap är ett initiativ för att stärka och fördjupa samverkan mellan Linköpings universitet och strategiska partner i det omgivande samhället. För dig som bedriver brett samarbete med LiU inom forskning, utbildning och innovation.

Mer om strategiskt partnerskap

 

Kontakt

Kristina Lyngenberg
Samverkansutvecklare
011-363425
kristina.lyngenberg@liu.se

Maria Swartz
Samverkansutvecklare
013-288993
maria.swartz@liu.se
 


Sidansvarig: kristina.lyngenberg@liu.se
Senast uppdaterad: Wed Mar 25 13:21:14 CET 2015