Press - för journalister

Senaste pressmeddelanden från LiU

​Pengarna är fortfarande männens värld (Linköpings universitet, 2019-06-10)

Ekonomi är fortfarande till stora delar männens värld. De vet mer om grundläggande ekonomiska begrepp och har också bättre självförtroende än kvinnorna. Skillnaderna kan få stor betydelse under livet.

Hunden speglar ägarens stress (Linköpings universitet, 2019-06-07)

Stressnivåerna hos hundar och deras ägare följer varandra över tid, enligt en ny studie från Linköpings universitet. Forskarna tror att hundarna speglar sina ägares stressnivåer, snarare än tvärtom. Studien är publicerad i tidskriften Scientific Reports.

Senaste rönen om hörsel presenteras på konferens i Linköping (Linköpings universitet, 2019-06-05)

Vad är det som gör att demens utvecklas hos äldre personer och hur hänger sjukdomen ihop med hörsel? Det är ett av de ämnen som diskuteras när 150 hörselforskare möts under en konferens i Linköping 9–14 juni.

Fler pressmeddelanden

LiU på Youtube

Mer om LiU:s grafiska profil

Grafisk profil för LiU

Du hittar fria bilder i LiU:s bilddatabas

LiU på Twitter

Följ LiU på:  Bloggar YouTube Twitter Facebook

Presskontakter

Följ LiU

Nytt på LiU

LiU-nytt
LiU:s webbtidning. Där hittar du senaste nytt, debatt, kalendarium m.m.

Studenthuset invigs 30 augusti

Hur kan maten vi äter produceras mer hållbart?

Miljonstöd till Parkinsonforskning

LiU i medier

Här skulle ett RSS-flöde visats. Att det inte gör det kan bero på att RSS-flödet innehåller fel eller att länken till RSS-flödet är fel. Om detta inträffat för ett RSS-flöde du vet fungerar bör du höra av dig via gällande supportkanaler.

LiU PÅ Facebook

OM LiU