Press - för journalister

Senaste pressmeddelanden från LiU

Årets alumner tar strid för hotade arter och trygg förlossningsvård (Linköpings universitet, Thu Sep 20 09:50:00 CEST 2018)

Årets alumner vid Linköpings universitet är Rebecka Le Moine, biolog och föreläsare, och Eva Uustal, överläkare och expert på förlossningsskador.

Nödvändigt att sänka kraven i jobbet för att minska utbrändhet (Linköpings universitet, Tue Sep 18 08:15:00 CEST 2018)

Det är en myt att höga krav i arbetet kan kompenseras med ökat handlingsutrymme och socialt stöd. Kraven i sig kan leda till utbrändhet, visar forskning från Linköpings universitet.

Aktuell politik i fokus för föreläsningsserie (Linköpings universitet, Tue Sep 18 08:00:00 CEST 2018)

Hur röstade väljarna? Vilka utmaningar väntar för staten, regionerna och kommunerna? Hur kommer digitaliseringen att förändra den offentliga sektorn? Det är några av frågorna för föreläsningsserien Strimman vid Linköpings universitet.

Fler pressmeddelanden

LiU på Youtube

Mer om LiU:s grafiska profil

Grafisk profil för LiU

Du hittar fria bilder i LiU:s bilddatabas

LiU på Twitter

Följ LiU på:  Bloggar YouTube Twitter Facebook

Presskontakter

Följ LiU

Nytt på LiU

LiU-nytt
LiU:s webbtidning. Där hittar du senaste nytt, debatt, kalendarium m.m.

Nödvändigt att sänka kraven i jobbet för att minska utbrändhet

Surrogatbehandling utomlands bemöts väl av vården

Ger allt för att skydda den biologiska mångfalden

LiU i medier

Här skulle ett RSS-flöde visats. Att det inte gör det kan bero på att RSS-flödet innehåller fel eller att länken till RSS-flödet är fel. Om detta inträffat för ett RSS-flöde du vet fungerar bör du höra av dig via gällande supportkanaler.

LiU PÅ Facebook

OM LiU