Vem vill du se som Årets alumn?

Nu är det dags att ge förslag på vilka som ska få utmärkelsen Årets alumn vid Linköpings universitet. Alla är välkomna att nominera en eller flera kandidater.

För att bli Årets alumn ska man ha läst vid Linköpings universitet i minst två år på heltid och därefter ha utfört en prestation, engagerat sig i en fråga eller gjort något annat som förtjänar att uppmärksammas.

Utmärkelsen delas ut den 10 november vid en ceremoni på Campus Valla. Då blir Årets alumner firade, håller varsitt föredrag och avtäcker en platta med sina namn i alumnernas egen Walk of fame.

Nominera en eller flera kandidater senast den 3 juni. Förslag skickas till jessica.peterson@liu.se. De ska innehålla alumnens namn, utbildning, en kort beskrivning av vad personen har gjort och en motivering till varför hon eller han förtjänar att bli Årets alumn.
Mer om Årets alumner: www.liu.se/alumni/arets-alumn

2016-05-09