Kandidat Kork-pris till Jan Brynhildsen

Läkarstudenterna prisar Professor Jan Brynhildsen för hans "enorma engagemang och pedagogiska förmåga"

Jan BrynhildsenProfessor Jan Brynhildsen, Institutionen för klinisk och experimentell medicin (IKE) / Avdelningen för kliniska vetenskaper, har tilldelats priset Kandidat Kork - höstterminen 2015. Varje termin nominerar avgångsklassen på Läkarprogrammet i Linköping de handledare/lärare som de tycker utmärkt sig i sin undervisande och pedagogiska roll. Efter omröstning belönas vinnaren med ett vandringspris. Priset "Kandidat Kork" belönas den lärare som kan få "till och med den mest korkade studenten att förstå."

Motiveringen till Jan Brynhildsens pris lyder:
”Med stor ärlighet, rakhet och samhällsengagemang gör Jan ämnet gynekologi både fascinerande och tillgängligt. Jan undervisar med engagerande pedagogik, som matchas med en strålande entusiasm för sitt ämne. Jan uppmuntrar studenterna till ett resonerande tankesätt och i föreläsningssalen råder en tillåtande och munter stämning som fångar samtliga studenters intresse.”

2016-01-26

Senast uppdaterad: 2019-10-09