Dags att nominera till Årets alumn

Varje år utses två alumner (tidigare studenter) från Linköpings universitet till Årets alumn. Det är en kvinna och en man som har gjort något utöver det vanliga efter sin studietid som får ta emot utmärkelsen vid en ceremoni 3 oktober.

Eventet brukar vara mycket uppskattat och alumnerna som utses kan se fram emot en rolig dag på Campus Valla där de blir firade och håller ett föredrag. De får också en platta med sina namn på i alumnernas egen Walk of Fame på Corson.

Under våren är det fritt fram att föreslå någon som man tycker är värd titeln. Personen ska ha läst minst två år på heltid vid Linköpings universitet och utfört en prestation av något slag, engagerat sig i en fråga eller gjort något annat som förtjänar att uppmärksammas.

Senast 2 juni ska nomineringen vara inlämnad till camilla.smedberg@liu.se. Förslaget ska innehålla alumnens namn, utbildning, en kort beskrivning av vad personen har gjort, och en motivering till varför hon eller han förtjänar att bli Årets alumn.

Läs mer om Årets alumn

2014-05-12