Läkarstudenter delar ut pris till vass föreläsare

Jan Marcusson, professor i geriatrik,  tilldelats läkarstudenternas vandringspris Kandidat Kork, höstterminen 2013.

Varje termin nominerar avgångsterminen på Läkarprogrammet de handledare/lärare som de tycker utmärkt sig i sin undervisande och pedagogiska roll. Efter omröstning belönas vinnaren med ett vandringspris. Priset "Kandidat Kork" ska gå till den lärare som kan få till och med den mest korkade studenten att förstå.

Jan Marcusson får priset med följande motivering:

"Jan Marcusson är en av de vassaste föreläsarna. Han har visat ett stort pedagogiskt intresse och med karisma och engagemang levererat baskunskaper såväl som spjutspetsforskning inom neurovetenskap på ett lättförståeligt och intressant sätt. Utöver detta är Jan en bra terminsansvarig och handledare på geriatriken. Därför förtjänar han att utnämnas till Kandidat Kork höstterminen 2013."

2014-01-20

Senast uppdaterad: 2019-12-05