Känner du årets alumn?

Alumner från Linköpings universitet gör många värdefulla insatser runt om i samhället, både i Sverige och utomlands. Nu vill vi uppmärksamma våra före detta studenter lite extra genom att utse Årets alumner.

Utmärkelsen delas ut för första gången i år i samband med den nationella alumnidagen den 4 oktober. Två alumner kommer att få den hedersamma titeln.

För att hitta Årets alumner behöver vi tips om före detta LiU-studenter som utmärker sig på olika sätt. Årets alumn ska:

• Ha läst minst 2 år på heltid vid Linköpings universitet.
  • Därefter ha gjort något utöver det vanliga. Det kan handla om prestationer av olika slag, särskilt engagemang i en fråga eller något annat som är värt att uppmärksamma.

Känner du någon som skulle passa som Årets alumn? Alla är välkomna att nominera kandidater via mejl till camilla.smedberg@liu.se. Sista nomineringsdag är den 1 juni.

Nomineringen ska innehålla alumnens namn, utbildning och en motivering till varför just han eller hon borde bli Årets alumn.

2011-05-03

Senast uppdaterad: 2019-06-20