Chatt med studenter och yrkesvägledare

Under två kvällar har du som är intresserad av att studera på Hälsouniversitet möjlighet att ställa dina frågor. På plats finns både studievägledare och nuvarande studenter.

Chatten äger rum den 12 och 14 april, mellan kl 18.00-21.00 och arrangeras centralt av Linköpings Universitet. På plats finns flera studievägledare och studenter från olika delar av Linköpings Universitet.

Bokmärk sidan redan idag och börja fundera på vad du undrar över -v Vad man blir efter att ha läst utbildningarna, hur man gör när man ansöker, vad man kan göra på fritiden, hur man söker bostad, om det är stor skillnad mellan gymnasiet och universitetet, hur man fixar studentlitteratur.

Tills chatten öppnar kan du surfa till vår frågelåda och ställa frågor, eller kolla vad våra studenter bloggar om just nu.

2011-04-08

Senast uppdaterad: 2019-06-20