Björn Gerdle tf forskningsdirektör

Björn Gerdle blir tf forskningsdirektör i Region Östergötland från den 14 augusti, medan rekryteringen av en ny forskningsdirektör pågår.

Björn Gerdle är överläkare vid Universitetssjukhuset i Linköping och professor vid Linköpings universitet. Han är en erfaren forskare med en lång erfarenhet inom Region Östergötland och är också forskningschef på Sinnescentrum.

Hans egen forskning handlar om smärtprocesser i kroppen och han ansvarar tillsammans med Docent Bijar Ghafouri för Painomicslaboratoriet vid Linköpings universitet

Thu Jul 06 14:11:18 CEST 2017

jordgubbar mot blå bakgrund

Sommarhälsning från dekanus och fakultetsledningen

Dekanus Johan D Söderholm önskar tillsammans med fakultetsledningen alla medarbetare på Medicinska fakulteten en trevlig sommar.

Tillsättning av kliniska forskarbefattningar

Tillsättning av kliniska forskarbefattningar (tidigare universitetsbefattning) för läkare är nu klar efter ansökningsförfarande och granskningsprocess av en granskningsgrupp.

Medfak nyheter

Välkommen till Medicinska fakultetens interna nyhetssidor

Nya liu.se lanserade i mitten av februari i år. Den nya webben riktar sig främst mot en extern publik. På dessa sidor är tanken att vi ska kunna publicera nyheter som främst rör fakulteten internt.

Senast uppdaterad: Mon Jul 10 09:23:06 CEST 2017