Göm menyn

Anna Strömberg blir ledamot i American Academy of Nursing

Anna Strömberg, professor i omvårdnad, har invalts som ledamot (fellow) i American Academy of Nursing (AAN). För att bli invald krävs extraordinära insatser inom omvårdnadsforskning, undervisning eller klinisk arbete.


Anna Strömberg-  Det känns oerhört hedrande att bli nominerad och invald i AAN, säger Anna Strömberg. Det är ett erkännande av att den forskning som jag bedriver inom kardiovaskulär omvårdnad bedöms som betydelsefull i ett internationellt perspektiv.
Akademin har mer än 1 800 ledamöter från hela världen och arbetar för att utveckla och sprida kunskap samt påverka beslutsfattare i omvårdnadsfrågor. I år har 176 nya ledamöter blivit nominerade och valts in i akademin. För att bli invald krävs extraordinära insatser inom omvårdnadsforskning, undervisning eller klinisk arbete som bidragit till utveckling inom vård och omsorg.
Anna Strömberg välkomnas vid AAN:s årliga konferens i Washington DC 13 oktober 2012 och kommer sedan att vara berättigad till att använda hederstiteln Fellow in American Academy of Nursing (FAAN).

Läs mer om Anna Strömbergs forskning

American Academy of Nursing >>
 


2012-09-06Sidansvarig: johan.jager@liu.se
Senast uppdaterad: 2021-11-08