Välkommen till Medicinska fakultetens interna nyhetssidor

Medfak nyheter

Nya liu.se lanserade i mitten av februari i år. Den nya webben riktar sig främst mot en extern publik. Behovet av att hitta interna nyheter finns dock självklart kvar. På dessa sidor är tanken att vi ska kunna publicera sådant som främst rör fakulteten.

Medicinska fakultetens nya hemvist på liu.se finner du här. Mycket av det som tidigare fanns på fakultetens sida går fortfarande att hitta även om strukturen ser lite annorlunda ut. Skillnaden ligger i att nya liu.se i mångt och mycket är sökdriven i stället för hierarkiskt uppbyggd och riktar sig mot en extern publik.

Behovet att kunna förmedla interna nyheter finns dock självklart kvar. Tanken är att dessa sidor ska uppfylla nyhetsbehovet för personal på fakulteten. Sedan en tid tillbaka finns också Medfaks intranät på Lisam. Intranätet innehåller information riktat till medarbetare som har sin anställning på MedfakNi finner det här.

Vill ni tipsa om nyheter som ni tycker bör nå medarbetare på fakulteten, tveka inte att mejla daniel.windre@liu.se

Daniel Windre 2017-07-05

Sidansvarig: johan.jager@liu.se