Göm menyn

Internt IKE
 

Reproduktionsforskning

Nyheter

puff-nor-guldur

NOR utmärkelse 2019 (Belöning för Nit och Redlighet i Rikets tjänst)

Alla som uppnår 30 års anställning i statlig tjänst eller har 25 års anställning i statlig tjänst när de går i pension är berättigade till NOR (Nit och Redlighet i Rikets tjänst). Kontakta Martina Klefbeck om du uppfyller kraven och ännu inte blivit kontaktad. Läs mer via rubriken.

puff-aretspedagoger

Årets pedagoger utsedda

Det börjar bli en tradition för studentkårernas pristagare i "Årets pedagog" att samlas för en gemensam prisceremoni i Äppellunden på Campus Valla i slutet av maj. Så också i år.

livestreaming-puff

Direkt frågestund - se filmen

Missade du fredagens frågestund kring effektiviseringsutredningen av verksamhetsstödet? Mötet livestreamades och här kan du se filmen i efterhand.

puff-effektivisering

Stegvisa förändringar av verksamhetsstödet

När rektor Helen Dannetun nu beslutar om hur verksamhetsstödet vid LiU ska effektiviseras blir det efter en modell med mer stegvisa förändringar som genomförs under längre tid än vad Effektiviseringsuppdragets rapport föreslog tidigare i år.

puff-pia-rundhage

HR-status - de nya institutionerna

På våra tre nya institutioner; HMV, BKV och IKOS, som drar igång den förste januari 2020, pågår just nu den viktiga uppgiften med att bygga upp tre nya organisationer och verksamheter. I det arbetet pågår olika delar inom HR-området som HR-direktören, Pia Rundgren, håller ihop.

puff-studenthuset

Snart invigs studenthuset

Invigningen av Studenthuset firas med en hel festivalvecka som börjar den 30 augusti och avslutas med Kalas på Campus Valla den 5 september. Programmet för en oförglömlig vecka är klart!

larmiljofika-puff

Höstens lärmiljöfika

Alla som är intresserade av undervisning och lärmiljöfrågor är välkomna att fika, diskutera behov, önskemål och nyheter kring olika lärmiljöer, sista torsdagen varje månad. Höstens program är redan klart.

it-bemanning-puff

Ingen IT-bemanning mellan kl. 8-10.30 den 13/6

På torsdag (2019-06-13) under tiden 8-10.30 har IT-arbetsplats ingen bemanning på Campus US.
Vi hoppas på förståelse och hänvisar akuta ärenden till 2828 eller helpdesk@liu.se.

effektivisieringspuff

Beslut om effektivare verksamhetsstöd

På fredag 14 juni blir det en direktsänd frågestund inför rektor Helen Dannetuns beslut om fortsättningen av uppdraget att effektivisera LiU:s verksamhetsstöd.

puff-blommande-trad

Nya institutioner 2020

En ny institutionsindelning som berör medicinska och filosofiska fakulteterna samt utbildningsvetenskap träder i kraft nästa år. Nu finns en särskild webbplats där all information om förändringen samlas.

Fler nyheter från IKE

Kontakt - Funktionsadresser

 

 

Knapp till omorganisation
Knapp till Nya Ladok
Knapp till dataskydd
Knapp till IT-blogg
Knapp till forslagsladan
Knapp till krisledning

 

vetenskapsrådets utlysningar 2019

VR

Datum för kommande utlysningar 2019. Läs mer


 

Nyhetsbrev

 Sidansvarig: john.a.karlsson@liu.se
Senast uppdaterad: 2019-06-18