Göm menyn

Internt IKE
 

Reproduktionsforskning

Nyheter

puff-info

Vad vi vet om institutionsombildningen så här långt

Nu kan du läsa en paketerad sammanfattning av vad som hänt hittills gällande institutionsombildningen, men också vad som väntar framöver. Ta del av presentation av prefekturen och deras tankar inför förändringsarbetet som ombildningen innebär. Klicka på rubriken för att läsa sammanfattningen.

vs-ike-sommar-puff

Bemanning och behov av verksamhetsstöd i sommar

Nu närmar sig sommar och semester. Det innebär också att vi under en period kommer att ha mindre bemanning inom verksamhetsstöd. Läs mer via rubriken ovan.

puff-liu-logo

Forskarutbildningskurs i Good Clinical Practice på 1,5 hp

Kursen är från och med i år omarbetad från 5 hp till 1,5 hp. Det finns fortfarande platser kvar och anmälningstiden är förlängd till sista september. Kursen ligger under IKE, men ges av Forum Östergötland. För mer information och anmälan, klicka på rubriken.

forskarmote-puff

Forskarmöte vid samtliga huvudstudieorter under hösten

På K6 genomförs Forskarmöte vid samtliga huvudstudieorter – en mötesplats för forskare och läkarstudenter där forskning inom medicinska området presenteras inför det kommande självständiga arbetet på K8. Klicka på rubriken för mer information och anmälan.

puff-nor-guldur

NOR utmärkelse 2019 (Belöning för Nit och Redlighet i Rikets tjänst)

Alla som uppnår 30 års anställning i statlig tjänst eller har 25 års anställning i statlig tjänst när de går i pension är berättigade till NOR (Nit och Redlighet i Rikets tjänst). Kontakta Martina Klefbeck om du uppfyller kraven och ännu inte blivit kontaktad. Läs mer via rubriken.

puff-aretspedagoger

Årets pedagoger utsedda

Det börjar bli en tradition för studentkårernas pristagare i "Årets pedagog" att samlas för en gemensam prisceremoni i Äppellunden på Campus Valla i slutet av maj. Så också i år.

livestreaming-puff

Direkt frågestund - se filmen

Missade du fredagens frågestund kring effektiviseringsutredningen av verksamhetsstödet? Mötet livestreamades och här kan du se filmen i efterhand.

puff-effektivisering

Stegvisa förändringar av verksamhetsstödet

När rektor Helen Dannetun nu beslutar om hur verksamhetsstödet vid LiU ska effektiviseras blir det efter en modell med mer stegvisa förändringar som genomförs under längre tid än vad Effektiviseringsuppdragets rapport föreslog tidigare i år.

ppt-puff

Inbjudan till workshop för inspelning av föreläsningar

Det finns ett ökat intresse av att kunna spela in föreläsningar. För att tillgodose detta behov kommer det ges en workshop. Nästa tillfälle äger rum den 20 augusti kl. 10 - 12. Läs mer och anmäl dig till workshopen genom att klicka på rubriken.

larmiljofika-puff

Höstens lärmiljöfika

Alla som är intresserade av undervisning och lärmiljöfrågor är välkomna att fika, diskutera behov, önskemål och nyheter kring olika lärmiljöer, sista torsdagen varje månad. Höstens program är redan klart.

Fler nyheter från IKE

Kontakt - Funktionsadresser

 

 

Knapp till omorganisation
Knapp till Nya Ladok
Knapp till dataskydd
Knapp till IT-blogg
Knapp till forslagsladan
Knapp till krisledning

 

vetenskapsrådets utlysningar 2019

VR

Datum för kommande utlysningar 2019. Läs mer


 

Nyhetsbrev

 Sidansvarig: john.a.karlsson@liu.se
Senast uppdaterad: 2019-06-20