Göm menyn

Barnahusfonden till Stefan Croners minne 2019

barnahusfonden-logo

Ändamålet med Barnahusfonden till Stefan Croners minne är att årligen dela ut stipendium till någon person/några personer som i sitt arbete eller ideellt verkat i Barnkonventionens och Barnahus Linköpings anda för att förbättra misshandlade barns situation och omhändertagande. Nominering eller ansökan görs senast den 29 augusti 2019. Läs mer via att klicka på rubriken. 

 

ssf-logo

SSF utlyser 200 miljoner riktat mot Agenda 2030

SSF utlyser 200 miljoner för forskningscenter kopplat mot några av FN:s globala klimatmål. Det handlar om nästa generations antibiotika och att förebygga pandemier (human och veterinärmedicin), växtbiologi (inkl GMO och CRISPR), nästa generations kärnkraft, samt väte- och bränsleceller. Läs mer via rubriken.

puff-campusbuss

Ny Campusbuss nu i höst

Från och med höstterminen 2019 trafikeras Campusbussen med bussbolaget Connect Bus och kopplingen till Östgötatrafiken försvinner. Trafiken startar måndag 19 augusti. Företaget Connect Bus trafikerar sträckan med samma hållplatser men det är inte längre möjligt att åka med Östgötatrafikens betalningslösningar. Tidtabell och uppdaterad info finns redan nu.

logo-stiftelsen-samariten

Utlysning från Stiftelsen Samariten 2019

Stiftelsen Samariten delar årligen ut anslag till forskningsprojekt inom den medicinska barnsjukvården i form av forskningsbidrag samt forskningsstipendier om högst 3 månader. Ansökan kommer i år vara öppen mellan 16 september och 14 oktober och anvisningar finns via rubriken.

Äldre nyheter

Arkivet


Sidansvarig: john.a.karlsson@liu.se
Senast uppdaterad: 2019-08-19