Göm menyn

LADOK3 igång i december

Från och med december kommer LADOK 3 att ersätta nuvarande LADOK

I nya LADOK3 ska alla kursansvariga/examinatorer godkänna resultatregistrering som utbildningsadministratörerna rapporterat in. Efter utbildningsadministratörernas inrapportering skickas ett automatiskt mail till kursansvarig/examinator med besked om att det finns resultat att signera.

Det enda som skiljer från nuvarande rutin är alltså att signeringen sker digitalt. För detta måste examinatorerna veta hur man gör eftersom de personligen ska attestera resultatet.

Introduktion - utbildning

Vi kan beställa en egen genomgång som äger rum på Campus US och för det behöver vi veta att ni är intresserade av detta.

Är du kursansvarig/examinator och intresserade av en genomgång på Campus US?

Anmäl intresse till din programansvarige om du är kopplad till ett program. Är du examinator på fristående kurser anmäler du intresse till Lotta Ericson via e-post: ann-charlott.ericson@liu.se

Introduktion på webben

Alternativet är att ni själva lär er genom de filmer på nätet och informationstillfällen som finns/kommer finnas. Märk att examinatorernas roll kommer att heta ”attestant” och länken gäller endast information om denna roll. Mer information här

LADOK-personal

Önskas genomgång av LADOK-personal måste den äga rum senast i vecka 49. Intresseanmälan skickas till Lotta Ericson senast den 31 oktober.


2018-10-03
Sidansvarig: john.a.karlsson@liu.se
Senast uppdaterad: 2018-10-03