Göm menyn

Nytt ramavtal för Hotelltjänster inom Linköping och Norrköping

Nytt ramavtal för Hotelltjänster börjar gälla 1 september. Avtalet gäller till 2020-08-31 med förlängningsoptioner på 1+1 år, max t.o.m 2022-08-31.

 

Hotellen kommer att nyttjas av gäster och anställda vid övernattning upp till 14 nätter. LiU har besökande gäster som kommer att bo på hotell under kortare och längre perioder. För vistelser längre än 14 nätter upphandlar LiU just nu ett separat avtal, ”Boende för längre vistelser”.

 

Avropsordning
Avrop sker genom tillämpning av villkoren i ramavtalet. Beställaren väljer den leverantör som bäst kan tillgodose beställarens behov vid avropstillfället med hjälp av fördelningsnyckel.

 

Fördelningsnyckeln i detta ramavtal är beställarens behov gällande:

  • geografiskt läge
  • pris
  • tillgänglighet

 

Inga andra kriterier kommer att vägas in vid valet av leverantör.

 

För att beställa hotelltjänster, gör så här:
1. Välj den leverantör som uppfyller ditt behov enligt ovan avropsordning, se avtalsdatabas TendSign för att se vilka hotell som finns i Linköping/Norrköping.

2. Kontakta hotellet för att se om de har rum lediga.

3. Gå till Raindance à Hotelltjänster Linköping och Norrköping. Gör en fritextbeställning till den leverantör ni har valt.
4. Dokumentera vid ”pennan” i Raindance vilken fördelningsnyckel som ligger till grund för val av leverantör.

De flesta hotellen kommer även inom kort att finnas bokningsbara med avtalade priser hos LiU:s resebyrå Egencia. Både via personlig service och i självbokningssystemet.

 

Priser

Ramavtalsleverantörens priser för tjänst avser rum inklusive frukost och är angivna per natt exklusive mervärdesskatt enligt offererade priser i anbudet:

  • Pris för en person i ett rum oavsett vilken hotellrumskategori (standard, superior, plus, business, extra etc) som erbjuds och oavsett om det är ett enkelrum eller ett dubbelrum
  • Totalpris för två personer i samma rum (dubbelrum)
  • Rabatt vid vistelse längre än sju (7) nätter, dock max 14 nätter.


Leverantören är inte skyldig att på förhand informera LiU om vilken rumskategori som kommer att erbjudas. I det fall två personer delar samma rum ska ett dubbelrum erbjudas. Priserna omfattar ersättning för samtliga kostnader och utgifter för fullgörandet av tjänst i enlighet med avtalet. De obligatoriska krav som ställs i upphandlingen utgör minimikrav och ska vara uppfyllda i de rum som erbjuds. Samtliga krav och uppfyllda kriterier i upphandlingen ska vara inkluderade i priset om inte annat anges.

 

Frågor

Vid frågor kontakta avtalsansvarig Jessica Kindqvist, jessica.kindqvist@liu.se, 013- 28 28 25.

 


2018-08-28
Sidansvarig: john.a.karlsson@liu.se
Senast uppdaterad: 2018-08-28