Göm menyn

Ny resebyråleverantör från 1 februari 2017

Inför avtalsstarten erbjuder Egencia utbildningar online i resebokning. Syftet är att du som resenär/resebeställare ska få bekanta dig med bokningsprocessen, självbokningssystemet, inställningar för reseprofilen och andra användbara funktioner.

 

Detta ingår i utbildningen:

  • Hur kontaktar jag kundservice?
  • Hur uppdaterar jag min resenärsprofil inkl. bonuskort och reseönskemål
  • "Best practice” vid bokning av flyg, hotell, hyrbil och tåg
  • Går igenom resenärsverktyg och resenyheter
  • Ladda ner "Egencia" Appen för att se sina bokningar

Du ansluter dig till utbildningstillfällena via en Skype-länk. Via länken hittar du instruktioner om hur du kopplar upp dig till mötet. Du deltar som en tyst deltagare och därför finns det inte någon begränsning på maximalt antal deltagare, ingen anmälan behövs. Eventuella frågor under själva utbildning mailas till resor@liu.se och besvaras skriftligt i efterhand, efter att alla utbildningar är genomförda. Skype länk för inloggning vid tidpunkten för utbildningen, (används till samtliga online-utbildningar) är: https://meet.liu.se/therese.olausson/F1N82PFD

  • Måndag 30/1 kl. 09.00-10.00, Resenär, Svenska
  • Måndag 30/1 kl. 11.00-12.00, Resenär, Svenska
  • Tisdag 31/1 Kl. 10.00-11.00, Resebeställare, Svenska
  • Tisdag 31/1 Kl. 13.00-14.00, Resenär, Engelska
  • Tisdag 31/1 Kl. 15.00-16.00, Resenär, Svenska

 

Inbjudan till presentation av resebyråavtalet och den nya resebyrån Egencia

Egencia kommer till Campus Valla och Campus Norrköping för att presentera sin verksamhet. Upphandlingsenheten informerar om avtalet och berättar kort om hur upphandlingen har fortlöpt.

Anmälan till informationstillfällena sker via resesidan, http://liu.se/insidan/resor. Det finns ett begränsat antal platser så anmäl dig så snart som möjligt för att få en plats.

 

Reseprofiler

Uppsättning av reseprofiler är nödvändigt för att kunna boka en resa oavsett om det sker via bokningsverktyget online eller via personlig service. Inför avtalsstart har reseprofiler skapats för all anställd personal på LiU som har en registrerad e-postadress (liu.se). Så snart som möjligt efter avtalsstart bör du logga in i bokningsverktyget och kontrollera din reseprofil och justera namnuppgifter ifall de inte stämmer överens med passuppgifter. Vidare bör du komplettera med information om mobilnummer, passnummer, särskilda önskemål vid resande och/eller särskilda behov av specialkost.

 

Hälsningar

Upphandlingsenheten


2017-01-30
Sidansvarig: john.a.karlsson@liu.se
Senast uppdaterad: 2017-01-30