Göm menyn

LiU:s Pedagogikdagar 14-15 mars 2017

Vi vill påminna om LiU:s pedagogikdagar 14-15 mars 2017! Nu finns det ett ramprogram för dagarna som du hittar på https://liu.se/didacticum/liu-s-pedagogikdagar-14-15-mars-2017?l=sv

I år vill vi gärna att du medverkar och delar med dig av erfarenheter och kanske håller en minipresentation (se nedan).


Minipresentationer

Att utbyta erfarenheter med kollegor är en tydlig aspekt av att vara en professionell universitetslärare. Därför vill vi avsätta en del av pedagogikdagarna för att lyfta fram vad som händer i kurser och program vid Linköpings universitet. Har du introducerat en ny arbetsform? Har du prövat alternativ examination? Har du börjat använda Lisam eller andra digitala stöd på ett nytt sätt? Dela gärna med dig av dina erfarenheter under pedagogikdagarna.

Formatet är 15 minuters presentation följt av 5 minuter frågor under tiden nästa talare gör sig redo. Det kommer att bli ett högt tempo med många inspirerande inslag. Varje deltagare kommer att ha möjlighet att lyssna på fyra presentationer, men vi hoppas att många anmäler sitt intresse att presentera så att vi får ett program med flera parallella presentationer.

Skicka in en intresseanmälan om att hålla en minipresentation på pedagogikdagarna till oss (monika.samuelsson@liu.se) senast måndag 23 januari 2017. Berätta kort vem du är, i vilken kontext du arbetar och vilka erfarenheter du vill dela med dig av på maximalt en halv sida.

Vi kommer sedan att titta på alla intresseanmälningar och, om det blir många, välja ut ett representativt urval som får presentera.

Resultatet meddelas senast måndag 6 februari 2017. Observera att pedagogikdagarna äger rum både i Linköping och Norrköping, så presentationer som kan ges på båda ställena kommer att prioriteras.

Ange därför vilka av dagarna som är aktuella för dig.Monika Samuelsson
Didacticum


2016-11-28
Sidansvarig: john.a.karlsson@liu.se
Senast uppdaterad: 2016-11-28