Göm menyn

Samarbete kring forskningsinformation

Vetenskapsrådet i samarbete med SUHF arrangerar konferensen Infrastruktur för forskningsinformation i Sverige IFFIS den 7 november 2016 i Stockholm

Sista anmälningsdag är måndag 31 oktober till konferensen IFFIS i Stockholm - med fokus på hur vi ska samarbeta inom FoU-sektorn för att nå smartare forskningsinformation och spara onödig administrativ tid. Tipsa gärna intresserade kollegor! (Forskningsrådgivare, bibliotekarier, avdelningschefer, samordnare, projektledare, IT-strateger, handläggare, forskningssekreterare, kommunikatörer m.fl. yrkesgrupper är anmälda).

Smartare information - för ett starkare Forskningssverige!
Välkommen att delta i ett öppet, kreativt forum för dialog, nytänkande och samarbete inom frågor som rör forskningsinformation och forskningsadministration.

Jobbar du inom FoU-sektorn med att producera eller administrera forskningsinformation och behöver återanvända fakta om och från svensk forskning? Då är det här konferensen för dig!

Utveckling är dynamisk och våra behov ökar!
Infrastrukturen för forskningsinformation påverkar oss alla oavsett om vi arbetar på lärosäten, forskningsinstitut eller hos finansiärer. Nu behöver vi en modernare infrastruktur med smartare lösningar för mer effektiv hantering av strukturerad data om forskare, FoU-organisationer, pågående forskning och forskningsresultat.

Mer information/inbjudan/program>>


2016-10-31
Sidansvarig: john.a.karlsson@liu.se
Senast uppdaterad: 2016-10-31