Göm menyn

Antibiotikaforum 18 november 2016

Här kommer en inbjudan till årets antibiotikaforum den 18 november i Stockholm. Forumet riktar sig till personer och organisationer som arbetar med att motverka antibiotikaresistens, smittspridning och vårdrelaterade infektioner. Ni kan därför vidarebefordra inbjudan till personer som ni anser kan ha intresse av att delta.

Temat för mötet i år är svenskt arbete mot antibiotikaresistens och vårdrelaterade infektioner – problem och framtida lösningar. Dagen inleds med att Gabriel Wikström, folkhälso- sjukvårds- och idrottsminister, samt Elisabeth Backteman, statssekreterare hos landsbygdsminister Sven-Erik Bucht, gör en internationell utblick samt resonerar kring Sveriges roll och regeringens strategi inom området.  Därefter bjuder årets antibiotikaforum på föreläsningar som ger en bred lägesbild och blickar framåt över det svenska arbetet inom sektorerna människa, djur och livsmedel samt miljö. Dessutom kan alla under dagen ta del av exempel på spännande projekt och initiativ.

Inbjudan och mer information (pdf)>>

Sista anmälningsdag är 7 oktober. Obs begränsat antal platser.

Vänligen anmäl er via denna länk: https://www.folkhalsomyndigheten.se/konf20161118/

 

Forumet arrangeras av den nationella samverkansfunktionen för arbete mot antibiotikaresistens och vårdrelaterade infektioner.


2016-09-26
Sidansvarig: john.a.karlsson@liu.se
Senast uppdaterad: 2016-09-26