Göm menyn

Inbjudan till workshop Getting Ready for Horizon Europe 5/2 på LiU

Information in English here

Om drygt ett år lanseras Horizon Europe, EU:s kommande ramprogram för forskning och innovation. Med anledning av detta bjuder Grants Office in till en workshop på Linköpings universitet onsdagen den 5 februari 2020. Workshopen leds av Dr. Seán McCarthy från Hyperon Ltd. som har en lång erfarenhet av att hjälpa organisationer designa och implementera strategier kring europeisk forskningsfinansiering. Under workshopen ges en översikt av Horizon Europes föreslagna struktur, med fokus på vad som är nytt i förhållande till Horizon 2020. Vi får även lära oss mer om hur det går till att sätta upp ett ramprogram, samt om de politiska, ekonomiska, samhälleliga och tekniska frågor som påverkar dess innehåll.

Dr McCarthy har varit aktiv inom EU:s ramprogram sedan 1980. Han har varit involverad i över 150 europeiska forskningsansökningar, och deltagit i över 60 projekt, varav 16 som koordinator. Numera deltar han inte själv, utan fokuserar på utbildning för organisationer som deltar i ramprogrammen – så som Linköpings universitet.

Se bifogad inbjudan för mer information.

Varmt välkomna! Tacksam om ni kan sprida detta till de ni tror kan vara extra intresserade av europeisk forskningsfinansiering på era institutioner.

När: onsdagen den 5 februari 2020, klockan 09.00-12.30
Var: Ada Lovelace, B-huset, Campus Valla
Anmälan: sker via följande länk senast 31 januari

Arrangemanget är kostnadsfritt för alla som deltar.

 

Med vänlig hälsning
Tove Kvarnström
Kommunikatör

Grants Office


2020-01-16
Sidansvarig: john.a.karlsson@liu.se
Senast uppdaterad: 2020-01-16