Göm menyn

EURAXESS informationsträff 20 nov

EURAXESS är ett starkt europeiskt initiativ som ger information och stöd till forskare, i form av exempelvis en jobbportal, finansieringsmöjligheter och karriärservice.

Det gemensamma målet för initiativet är att öka Europas attraktionskraft som forskningsdestination (alternativ som samarbetspartner). Bridge Head Organisation (BHO) i Sverige är innovationsmyndigheten och forskningsfinansiären Vinnova, som är Sveriges kontaktpunkt mot Europa/Bryssel. Läs mer om EURAXESS här.
 
Som ett av Sveriges 12 EURAXESS Service Center (ESC) kommer LiU att hålla i det nästkommande nätverksmötet för EURAXESS Sverige 20-21 november. I samband med detta vill vi inom International Staff Support tillsammans med EURAXESS Sverige bjuda in till en informationsträff 20 nov kl 10-11 (i Kronan, plan 6, Studenthuset), där du kan lära dig mer om EURAXESS och vad LiU och våra forskare kan få ut av detta initiativ (samtidigt som du får lite god fika).
 
Anmälan görs här senast 10 november. Bjud gärna in andra som kan beröras av denna information (det kan vara många i organisationen, men särskilt de som jobbar med forskningsfinansiering, samarbeten och HR/rekrytering).
Välkomna och hoppas att vi ses där!

Med vänlig hälsning,
Therese Lindkvist och Priya Eklund

International Staff Support
Linköpings universitet


2019-10-31
Sidansvarig: john.a.karlsson@liu.se
Senast uppdaterad: 2019-10-31