Göm menyn

Internt BKV
 

Reproduktionsforskning

Nyheter

Förberedelser för höstterminen

LiU planerar för att öka närvaron på campus i samband med höstterminsstarten men med fortsatta restriktioner vad gäller till exempel gruppstorlekar. Allt beror på den fortsatta utvecklingen av smittspridningen av covid-19 och effekterna av massvaccineringen.

Delta i att tänka fritt och göra nytt!

Var med och forma LiU:s framtid i vårens strategidialoger. Alla medarbetare bjuds in att diskutera utvalda områden där LiU ska fortsätta vara ett innovativt och nytänkande universitet. Rektor och hans ledningsgrupp har tagit fram ett dialogunderlag som ligger till grund för arbetet.

Information om forskarlinjen för läkarstudenter HT 2021

Medicinska fakulteten öppnar nu för ansökan till forskarlinjen för läkarstudenter. Forskarlinjen riktar sig till läkarstudenter som är intresserade av att bedriva forskning parallellt med de ordinarie läkarstudierna. Sista ansökningsdag är den 3 maj 2021. Läs mer via rubriken.

Nu startar lönerevisionen

Nu är de lokala avtalen med fackliga parter tecknade och vi drar igång lönerevisionen med lönesamtal eller lönesättande samtal. Vad är vad, vad gäller för dig och hur kan du förbereda dig inför ditt samtal?

Webinar on Commercialization and Entrepreneurship

A webinar on Commercialization and Entrepreneurship is organized by Junior Faculty LiU on 17 March 2021, 2-4 pm. Three expert speakers are invited to discuss, in pandemic times, how to commercialize your ideas, knowledge or scientific findings. For further details, click on the header to check out the event poster.

Nätbaserad utbildning på LiU i höst

I höst kommer LiU att erbjuda fem externa Öppna Nätbaserade Utbildningar (ÖNU), engelskans MOOC. Dessa utbildningar är en del av det pilotprojekt som Didacticum driver för att leva upp till regeringens satsning på distansundervisning.

Didacticums utbud i höst

Missa inte tillfället att ta del av Didacticums hela utbud i höst! Välkommen till digitalt fika den 1 mars.

Onlineutbildning med Core Facility om nytt instrument

Core Facility har köpt ett nytt QPCR-instrument till Cellkärnan, QuantStudio 7, och erbjuder onlineutbildning den 2/3 klockan 10. Läs mer och hitta möteslänk via rubriken.

Information om laddning av elcykelbatterier

På förekommen anledning vill lokalförvaltningen klargöra att det inte är tillåtet att ladda elcykelbatterier obevakat inomhus i LiU:s lokaler. Detta på grund av att det vid laddning kan bildas brandfarlig vätgas. Läs mer via rubriken.

Hemarbete vårterminen ut

Med anledning av regeringens besked den 4 februari – att förlänga uppdraget till statliga myndigheter att medarbetare ska arbeta hemifrån – vill LiU:s krisledning påminna om att nuvarande beslut om hemarbete gäller tillsvidare.

Fler nyheter från IKE

Knapp till krisledning
Knapp till verksamhet i distansläge
puffbild support for larare
Knapp till Core Facility
Knapp till forslagsladan
Knapp till dataskydd
Knapp till EKUS
Knapp till Nya Ladok
Knapp till IT-blogg

Kontakt - Funktionsadresser


Anmäl dig till BKV:s veckobrev / Sign up for BKV's weekly newsletter

Anmäl dig till distributionslistan för BKV:s veckobrev genom att skicka ett mail till Eva Åström,
e-post: 
eva.i.astrom@liu.se.

Sign up for the distribution list for BKV's weekly letter by sending an e-mail to Eva Åström,
e-mail: eva.i.astrom@liu.se.Sidansvarig: john.a.karlsson@liu.se
Senast uppdaterad: 2021-02-25