Göm menyn

Studerandeexpedition på MAI har öppet

 

Öppettider: tisdagar och torsdagar 12.30-13.00

 

Titta på din tenta? Skicka din förfrågan per e-post. Som vanligt gäller att ämnet på e-posten ska vara kurskoden/utbildningskoden på tentan du vill få skannad. Ange fyra saker i e-posten; kurskod/utbildningskodtentamensdatum, ditt namn och ditt program.
Handlar det om en tenta som skrivits som distanstenta 2020-03-18 – 2020-05-28 kommer du få den skannade tentan till din student e-postadress, xxxyy123@student.liu.se

Klaga på rättning? Hanteras på vanligt sätt men genom att skicka in (e-post eller kuvertpost) ifylld och signerad blankett.

Hämta ut din tenta? Vi har öppet för korta, 2-3 minuters besök (du kan ej stå hos oss och titta igenom och fundera på om du ska ta med tentan), tisdagar och torsdagar 12.30-13.00.

Problem att anmäla till tentamen? Har du problem att anmäla dig till en tentamen? Får du meddelande om att det är fullt och frågan om du vill begära nytt tillfälle? Kontrollera om du är anmäld. Om du inte är det, välj ”begär nytt tillfälle” och om inte heller det fungerar, maila tenta@liu.se

Övriga frågor? Skicka en e-post så hjälper vi till.

 

MAI:s studerandeexpedition ligger i B-huset på Campus Valla. Rum 2A:615 bottenvåningen i A-korridoren. Ingång till studerandeexpeditionen sker genom ingång 25 och utgång genom ingång 23. Vid kö: Tänk på att hålla avstånd!

Karta över MAI

E-post: expedition@mai.liu.se

 

På studerandeexpeditionen finns tentorna (som examinerats av MAI) efter examinatorns visning. Om och i så fall när och var examinatorn har visning framgår av kurshemsidan/Lisam.

Har du inte möjlighet att komma till studerandeexpeditionen och hämta din tenta, kan du kontakta oss via e-post expedition@mai.liu.se. Ämnet på e-posten ska vara kurskoden/utbildningskoden på tentan du vill få skannad. Ange fyra saker i e-posten; kurskod/utbildningskodtentamensdatum, ditt namn och ditt program. så skannar vi din tenta och skickar som pdf.

Tentorna sparas i två år efter skrivtillfället.

 


Expeditionstider

Öppettider tisdagar och torsdagar 12.30-13.00

Kvarvarande tisdagar och torsdagar under 2020 som expeditionen inte har öppet:

22-31 december

 


Omprövning av betygsbeslut

Vid begäran om rättelse eller omprövning (ändring) av betygsbeslut, använd den här blanketten:

Ikon för PDFBegäran om rättelse eller omprövning (ändring) av betygsbeslut, MAI (anvisningar finns på baksidan av blanketten)

 Lämna eller skicka ifylld och signerad blankett till studerandeexpeditionen.

 


Sidansvarig: helena.larsson@liu.se
Senast uppdaterad: 2020-09-25