Göm menyn

Studerandeexpedition på MAI öppnar successivt

Titta på din tenta? Skicka din förfrågan per e-post. Som vanligt gäller att ämnet på e-posten ska vara kurskoden på tentan du vill få skannad. Ange fyra saker i e-posten; kurskodtentamensdatum, ditt namn och ditt program.
Handlar det om en tenta som skrivits som distanstenta 2020-03-18 – 2020-05-28 kommer du få den skannade tentan till din student e-postadress, xxxyy123@student.liu.se

Klaga på rättning? Hanteras på vanligt sätt men endast genom att skicka in (e-post eller kuvertpost) ifylld och signerad blankett.

Hämta ut din tenta? Vi har öppet för korta, 2-3 minuters besök (du kan ej stå hos oss och titta igenom och fundera på om du ska ta med tentan), tisdagar och torsdagar 12.30-13.00.

Övriga frågor? Skicka en e-post så hjälper vi till.

Tentamen i augusti? Så här ser planen ut. Försöker du anmäla dig och får felmeddelande/meddelande om att det är fullbokat? Begär ett nytt tillfälle (det ska finnas möjligheten att göra det på något sätt). Då får vi signal på att fler vill skriva och de uppgifter vi behöver för att kunna hjälpa till på rätt sätt. Det beror på pandemin och att vi har folkhälsomyndighetens rekommendationer att följa.

 

MAI:s studerandeexpedition ligger i B-huset på Campus Valla. Rum 2A:615 bottenvåningen i A-korridoren. Ingång till studerandeexpeditionen sker genom ingång 25 och utgång genom ingång 23

Karta över MAI

E-post: expedition@mai.liu.se

 

På studerandeexpeditionen finns tentorna (som examinerats av MAI) efter examinatorns visning. Om och i så fall när och var examinatorn har visning framgår av kurshemsidan/Lisam.

Har du inte möjlighet att komma till studerandeexpeditionen och hämta din tenta, kan du kontakta oss via e-post expedition@mai.liu.se. Ämnet på e-posten bör vara kurskoden på tentan du vill få skannad. Ange fyra saker i e-posten; kurskod (examineras av MAI?)tentamensdatumditt namn och ditt program så skannar vi din tenta och skickar som pdf.

Tentorna sparas i två år efter skrivtillfället.

 


Expeditionstider

Tillfälliga öppettider from 2020-08-11 tisdagar och torsdagar 12.30-13.00

 

Vanliga öppettider måndag-fredag kl 12.15-13.15

Dagar (måndag - fredag) som expeditionen inte har öppet under 2020:

1 - 6 januari
10 - 13 april, Påsk
30 april - 1 maj
21 - 2 maj, Kristi himmelsfärdsdag
19 juni, Midsommarafton
29 juni - 10 augusti, under denna tid nås vi i begränsad omfattning på e-post
30 oktober
21-31 december

 


Klagomål på rättning

Vid hantering av klagomål på rättning, använd den här blanketten:

PDF ikonKlagomål på rättning (anvisningar finns på baksidan av blanketten)

 Lämna eller skicka ifylld och signerad blankett till studerandeexpeditionen.


Sidansvarig: helena.larsson@liu.se
Senast uppdaterad: 2020-08-04