Göm menyn

Studerandeexpedition på MAI

Öppettider: helgfria tisdagar och torsdagar 12.15-13-15.

Hämta eller fota din tenta? Vi har öppet för korta, 2-3 minuters besök (du kan INTE titta igenom och fundera på om du ska ta med tentan), helgfria tisdagar och torsdagar 12.15-13.15.

Titta på din tenta? Skicka din förfrågan per e-post. Som vanligt gäller att ämnet på e-posten ska vara kurskoden/utbildningskoden på tentan du vill få skannad. Ange fyra saker i e-posten; kurskod/utbildningskod, tentamensdatum, ditt namn och ditt program.

Handlar det om en tenta som skrivits som distanstenta 2020-03-18 – 2020-05-28 kommer du få den skannade tentan till din student e-postadress, xxxyy123@student.liu.se

Omprövning av betygsbeslut? Hanteras på vanligt sätt men genom att skicka in (e-post eller kuvertpost) ifylld och signerad blankett.

Problem att anmäla till tentamen? Har du problem att anmäla dig till en tentamen? Får du meddelande om att det är fullt och frågan om du vill begära nytt tillfälle? Kontrollera om du är anmäld. Om du inte är det, välj ”begär nytt tillfälle” och om inte heller det fungerar, maila tenta@liu.se

Övriga frågor? Skicka en e-post så hjälper vi till.

 

MAI:s studerandeexpedition ligger i B-huset på Campus Valla. Rum 2A:615 bottenvåningen i A-korridoren. Ingång till studerandeexpeditionen sker genom ingång 25 och utgång genom ingång 23. Vid kö: Tänk på att hålla avstånd!

Karta över MAI

E-post: expedition@mai.liu.se

 

På studerandeexpeditionen finns tentorna (som examinerats av MAI) efter examinatorns visning. Om och i så fall när och var examinatorn har visning framgår av kurshemsidan/Lisam.

Tentorna sparas i två år efter skrivtillfället.

 


Expeditionstider

Öppettider helgfria tisdagar och torsdagar 12.15-13.15

Kvarvarande dagar under 2021 som expeditionen inte har öppet:

21 juni-6 augusti
5 november
20-31 december

 


Omprövning av betygsbeslut

Vid begäran om rättelse eller omprövning (ändring) av betygsbeslut, använd den här blanketten:

Ikon för PDFBegäran om rättelse eller omprövning (ändring) av betygsbeslut, MAI (anvisningar finns på baksidan av blanketten)

 Lämna eller skicka ifylld och signerad blankett till studerandeexpeditionen.

 


Sidansvarig: helena.larsson@liu.se
Senast uppdaterad: 2021-05-24