Göm menyn

Hjälp för sökande

För att söka jobb hos Linköpings universitet fyller du i ett ansökningsformulär, svarar på eventuella frågor samt bifogar efterfrågade bilagor.  Vi använder oss av ett elektroniskt rekryteringsverktyg.

Observera att din ansökan måste vara registrerad senast klockan 23.59 på angiven sista ansökningsdag.

 

Bedömning av din ansökan

För att underlätta vår bedömning av din ansökan använder vi en elektronisk ansökningsblankett. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i formuläret noggrant.

 

Frågor om innehållet i den utlysta anställningen

Om du har frågor om den utlysta anställningen, var vänlig kontakta någon av de angivna kontaktpersonerna i den specifika annonsen.

 

Ett användarkonto ger överblick

Vill du skapa ett användarkonto innan du skickar in din ansökan klickar du på knappen "Logga in eller registrera dig" som finns ovanför listan med lediga jobb. När du har ett konto slipper du fylla i dina personuppgifter varje gång du vill skicka in en ansökan. På kontot får du också överblick över dina ansökningar. Kom ihåg att uppdatera ditt konto, om några uppgifter förändras.

 

Tekniska problem

Om det uppstår tekniska problem i samband med din registrering av ansökan, var vänlig kontakta support.reachmee@liu.se.
Supporten har öppet ordinarie kontorstid, måndag-fredag.

 

Skicka in ansökan på annat sätt

Vi önskar och uppmanar att du i första hand skickar in din ansökan elektroniskt via vårt rekryteringsverktyg. Om du inte har möjlighet att göra det har du rätt att skicka din ansökan via e-post eller vanlig post. Ansökan skickas då i första hand elektroniskt med bifogade handlingar i pdf-form till registrator@liu.se. I andra hand till: Registrator, Linköpings universitet, 581 83  Linköping

 


Sidansvarig: rekrytering@liu.se
Senast uppdaterad: Wed Oct 21 13:20:22 CEST 2015