Göm menyn

Pratbubbla

Kontakta oss via detta formulär!


Läs svar på vanliga frågor innan du bokar en tid: 

 • Kan Språkverkstaden rätta mitt språk?
  Svar: Vi korrekturläser inte texter. Det går alltså inte att skicka in sin text och få den rättad tillbaka. Vi arbetar tillsammans med dig och är din läsare som bidrar med goda råd och ställer frågor till dig om din text.
   
 • Kan Språkverkstaden hjälpa mig innan min deadline?
  Svar: Vi kan inte ta hänsyn till inlämningstider utan du måste själv planera ditt skrivarbete i förhållande till när texten ska vara klar
   
 • Hur mycket hjälp får man?
  Svar: Vi läser ca 30 % av din text och inte mer än 2 sidor om det är en hemtentamen. Du kan söka hjälp i Språkverkstaden max 5 (x 45 minuter) tillfällen per termin. Om du redan har en kontakt med en språkhandledare bör du boka nya tider i samråd med den språkhandledaren. Du kan inte ha kontakt med flera olika språkhandledare samtidigt.
   
 • Hur snabbt får man svar från Språkverkstaden?
  Svar: Vi arbetar inte på helgerna, men alla får svar inom 2–3 dagar. Vi bokar tider så snart vi kan och man kan räkna med att få hjälp med texten inom ca 2 veckor. Vissa perioder under terminerna kan handledarna vara fullbokade och då kan det ta längre tid.
   
 • Jag behöver mer hjälp – vad ska jag göra?
  Svar: Det finns kurser i svenska på både grundläggande nivå och på en lite mer avancerad nivå. Om du måste ha hjälp återkommande med texter och känner att det är svårt att arbeta med språket på egen hand rekommenderar vi att du läser en sådan kurs.

 

VÄLJ CAMPUS: *
Campus Norrköping
Campus Valla
Campus US
Möte via Zoom

MITT ÄRENDE GÄLLER:
en kandidatuppsats
en hemtenta
en rapport
annan skriftlig uppgift (beskriv uppgiften i rutan längst ned)
en muntlig uppgift
våga tala-kurs

Namn *

E-postadress *

Ämne/program/kurs *

Beskriv din frågeställning/vad du vill ha hjälp med *

Obs! Om ditt ärende gäller en skriftlig uppgift behöver vi få texten du arbetar med minst en vecka innan handledningstillfället om inte handledaren och du kommer överens om något annat.

För att bifoga ett dokument, använd följande e-postadress:

sprakverkstaden@utbildning.liu.se

 


Sidansvarig: elin.wigge.elwin@liu.se
Senast uppdaterad: 2022-09-12