Göm menyn

 LEK2011 logga

 

 

 

 

Program

Tidsschema

Om Vimmerby

 

 

LEK2011 - Annons LEK2011
Sveriges nationella lekkonferens!

Tack till alla som gjorde LEK2011 till en sådan framgång.

 

Den svenska lekbranschen får ny konferens i Vimmerby
Konferensen LEK2011 i Vimmerby är en ny mötesplats för näringslivet och forskarsamhället inom barns lek och lärande. LEK2011 hålls 25-26 maj och gästas bland annat av ett tiotal lekforskare från olika discipliner och av Catharina Håkansson Boman som är Maud Olofssons statssekreterare på Näringsdepartementet. Läs pressmeddelandet här
 


Ta en titt på programsidan för LEK2011 och läs presentationer av alla spännande medverkande.


LEK2011 är en kunskaps- och tummelplats för ”lekbranschens” forskare, experter, praktiker, utvecklare, företag och entreprenörer. Ta chansen att få del av den senaste forskningen, lyssna på branschens utmaningar och knyta värdefulla kontakter.

LEK2011 vänder sig till dig som på olika sätt arbetar med utveckling, marknadsföring, forskning etc inom barns lek, lärande, utveckling och hälsa. Ta chansen att ställa dina viktigaste frågor och ta initiativ till nya samarbeten, forskningsprojekt eller utvecklingsidéer.

Läs om programmet här och kontakta oss gärna om du är intresserad eller har frågor: Christian Gustavsson, 0730-28 51 55


LEK2011 hålls 25-26 maj på Astrid Lindgrens Näs i Vimmerby som är ett kunskaps- och kulturcentrum vid författarinnans barndomshem. Möjlighet ges att få en guidad visning i barndomshemmet och att se den stora basutställningen över Astrid Lindgrens liv och gärning.

 

 


Sidansvarig: monica.wise@liu.se
Senast uppdaterad: 2012-05-28