Göm menyn

Resurser

Förutom kurser, nätverk samt seminarier och workshops erbjuder Didacticum andra resurser för dig som arbeter på LiU.

IKT-pedagog

IKT-pedagogerna stöttar undervisande personal i att utveckla pedagogiska idéer samt guidar i användandet av digitala verktyg. Vi fungerar som diskussionspart, inspiratör och omvärldsbevakare med nära koppling till Didacticums högskolepedagogiska kurser.

Se även:

Läkarprogrammet, utbildningsmaterial

Här finns utbildningsmaterial  från "tema digitalisera din föreläsning" för läkarprogrammet (K6) samlat. Alla som är intresserade av att digitalisera sin föreläsning kan ta del av materialet, det finns öppet på webben, YouTube, Vimeo. Gå till sidan Läkarprogrammet utbildningsmaterial.

Lisam utbildningar

Lisam är Linköpings universitets webbaserade samarbetsplattform för lärande. Här erbjuds lärare och studenter möjlighet att interagera och organisera sitt arbete. Även övriga anställda kan använda Lisams möjligheter i form av samarbetsrum.

Gå till Lisam utbildningar.

Motsvarandebedömning

I Didacticums uppdrag ingår att bistå med motsvarandebedömning av högskolepedagogiska meriter.

Ta hjälp av en pedagog

​En möjlighet att diskutera pedagogiska utmaningar, individuellt eller tillsamman med dina kollegor, med hjälp av oss på Didacticum. En halvdag (4 timmar) per termin och avdelning är kostnadsfritt. Det är ett erbjudande till all undervisande personal vid LiU.


Sidansvarig: monika.samuelsson@liu.se
Senast uppdaterad: 2019-09-09