Göm menyn

Dela med dig av dina erfarenheter kring OMSTÄLLNING!

omställning bild för pedagogikdagen

Du som har erfarenheter och egna exempel på god undervisning som berör temat OMSTÄLLNING är välkommen att anmäla ditt intresse till medverkan på Pedagogikdagen 2021.

Temat för Pedagogikdagarna 2021 är OMSTÄLLNING. Det är nu möjligt att anmäla bidrag som belyser detta tema. Vi är intresserade av dina erfarenheter kring god undervisning och lärande i allmänhet. Gärna med utgångspunkt från egna konkreta exempel med en infallsvinkel som kan leda till en reflektion kring temat.

Hur kan ett bidrag vara utformat?

Det finns olika typer av bidrag.

Zoom-presentationer

12+3 minuter, muntlig presentation via zoom.

Flippad presentation

15 minuter, förinspelad presentation som deltagarna kan ta del av innan konferensen. På själva Pedagogikdagen finns möjlighet till dialog mellan deltagare och presentatör.

Workshop/Seminarium/Rundabordsamtal

30 min, kan vara en demonstration eller ett pröva på-tillfälle för besökare att uppleva en läraktivitet, en examination eller ett digitalt verktyg.

Inspelad presentation

30 minuter. Om du gärna vill vara med och har ett bidrag som skulle passa temat, men inte har möjlighet att delta och presentera, så kan du spela in en presentation som kommer att publiceras i samband med Pedagogikdagen.

Välkommen att anmäla ditt bidrag (Call for abstracts)

Anmälan stänger den 22 januari 2021. Inskickade bidrag kommer att bedömas av en programgrupp och accepterade bidrag kommer att meddelas 27 januari 2021. Du hittar fullständig information på sidan om Pedagogikdagen.

 


Karin Midner 2020-11-13
Sidansvarig: didacticum@liu.se
Senast uppdaterad: 2020-11-16