Göm menyn

Seminarieserie om hållbar utveckling hösten 2020

I höst arrangerar Didacticum en seminarieserie i Läran om hållbar utveckling. Seminarierna ges vid fyra tillfällen och är på engelska. Välkommen med din anmälan.

Alla som är involverade i utbildning på LiU är välkomna att delta. Det ges fyra olika seminarier och varje tillfälle har en basnivå och en avancerad nivå. Basnivån ger en introduktion och den avancerade en mer djupgående diskussion.

Du kan välja om du vill delta vid båda nivåerna eller bara den ena. Du hittar mer information om de fyra tillfällena seminarieseriens sida på Insidan (länk). Välkommen att anmäla dig redan nu!

Det finns inget krav att delta vid samtliga fyra tillfällen, utan du är välkommen till det tillfälle som har ett tema som tilltalar dig och som passar in i ditt schema. Men var medveten om att vi kan komma att referera till det som sagts i tidigare seminarier.

Varje tillfälle, har som sagt ett givet tema, men vi kommer ändå att anpassa varje seminarium utifrån den diskussion som uppstår och de frågor som ställs, samt dina erfarenheter angående läran om hållbar utveckling.

Seminarieserien arrangeras av Didacticum, de ansvariga är Ola Leifler och Dominic Wright. Läs mer och anmäl dig.


2020-05-14
Sidansvarig: didacticum@liu.se
Senast uppdaterad: 2020-05-19