Göm menyn

Verktyg för digital undervisning – extrainsatt workshop

Vill du lära dig mer om olika verktyg som behövs vid en eventuell distansundervisning? Didacticum arrangerar workshops i Norrköping 17 mars och på Valla den 18 mars.

Universitetsförvaltningen har skapat en arbetsgrupp med anledning av Coronaviruset som syftar till att säkerställa att LiU:s personal får den utbildning och support de behöver vid ett eventuellt distansläge. Arbetsgruppen ska även säkerställa att det finns teknisk kapacitet för eventuell undervisning och arbete på distans.

Didacticum har fått uppdraget att bidra med undervisning i lämpliga program samt ge pedagogisk kompetensutveckling rörande distansundervisning. Därför ställer Didacticum in de inplanerade Pedagogikdagarna och arrangerar istället workshops med inriktning på digital undervisning och distansarbete.

Drop-in workshop

På våra workshops kommer du få lära dig mer om:

  • Zoom
  • Teams
  • Powerpoint
  • Lisam
  • Att skapa en distanskurs.

Välkommen till campus Norrköping 17 mars eller till campus Valla 18 mars. Det blir workshops hela förmiddagarna från kl 09:15 till kl 12:00. Du är alltså välkommen oavsett om du var anmäld till Pedagogikdagarna eller inte.

Vi kommer även att ha online-chattar under dagen inom samma ämnen, samt några till.

Mer information och anmälan

Anmälan är inte obligatorisk, men du får jättegärna indikera om du tänker delta. I anmälningsformuläret har du även möjlighet att meddela om du har några särskilda frågor.

Här hittar du fullständigt program och anmälningslänk till workshop om verktyg för digital undervisning.


Karin Midner 2020-03-13Sidansvarig: didacticum@liu.se
Senast uppdaterad: 2020-03-13