ONL – en kurs för dig som vill utveckla dig inom digital undervisning

Anmälan till vårens ONL-kurs har öppnat. Kursen syftar både till att lära om och erfara kollaborativt lärande online samt en möjlighet att forma nätverk inom det området. Kursen är internationell och språket är engelska.

Open Networked Learning (ONL) är en onlinekurs för universitetslärare som arrangeras i samarbete med flera universitet i Sverige och i andra länder.

Kursen erbjuder deltagarna en möjlighet att utforska och få erfarenheter och hitta samarbeten inom nätbaserat lärande. Du som deltar lär dig bland annat att förstå värdet, möjligheterna och utmaningarna med att använda digitala verktyg för att stödja undervisning och lärande.

Den här kursen passar dig som bland annat vill lära dig hur du skapar fungerande och flexibla inlärningsmiljöer online. Det är även en chans till att utöka ditt professionella nätverk – under kursen träffar du kollegor från olika universitet, discipliner, länder och kulturer.

Kursen är på engelska. Läs mer om ONL och anmäl dig. Vid frågor kontakta lars.uhlin@liu.se

Karin Midner 2019-12-11

Sidansvarig: didacticum@liu.se