UKÄ kommer till Pedagogikdagarna 2020

UKÄ kommer att delta vid Pedagogikdagarna. De har precis avslutat ett regeringsuppdrag om pedagogisk utveckling och kommer att presentera sin syn på framtidens högre utbildning.

Pedagogikdagarna 2020 äger rum 17 mars i Norrköping och 18 mars i Linköping. Programmet för de båda dagarna kommer att skilja något, men temat är det samma "Framtidens lärande". Anmälan öppnar den 3 februari. Här finns all information om Pedagogikdagarna, sidan uppdateras kontinuerligt.

UKÄ:s slutredovisning om pedagogisk utveckling

Läs nyhet om UKÄ:s kommande slutredovisning om pedagogisk utveckling på UKÄ:s webbplats.

Se en intervju med Max Scheja, professor i högskolepedagogik vid Stockholms universitet.

Se en intervju med Emma Wikberg, lärare och pedagogisk ambassadör på Fysikum vid Stockholms universitet.

Se en intervju med Anders Söderholm, generaldirektör för UKÄ

Karin Midner 2019-12-05