Bredda dig som pedagog, repris på omtyckt workshopserie

Jämlik utbildning, bemötande och normer, internationella studenter, studenter med funktionsvariationer – det när några av ämnena som tas upp i workshopsserien på tema Pedagogisk utveckling inom högre utbildning.

Under HT-19 har du haft chansen att bredda dig som pedagog när det gäller bemötandet i klassrummet. Didacticum har arrangerat en workshopsserie i sex delar (som fortfarande pågår). De första två tillfällena hade rubrikerna ”Jämlik utbildning i heterogena studentgrupper” och ”Förebyggande bemötande - normer och HBTQ-frågor”.

I vår arrangeras samma serie en gång till. Hoppas du kan delta. För att bilda dig en uppfattning om vad det handlar om, se gärna dessa korta filmer för att höra vad ledare och deltagare tyckte, filmerna spelades in i början av september 2019:

Karin Midner 2019-10-14

Sidansvarig: didacticum@liu.se