Välkommen på Lärmiljöfika i höst

Lärmiljöfika är precis det låter. Anställda på LiU ses, fikar och diskuterar frågor som rör undervisning och lärmiljö. Lärmiljöfika arrangeras av PULS (Styrgruppen för pedagogisk utveckling av lär- och studiemiljöer) som är ett samarbete mellan Fastighetsavdelningen, IT-avdelningen och Didacticum.

- Vi har varit runt 25 personer på vårens träffar. Deltagarna har kommit från alla möjliga håll och det har varit mycket givande diskussioner, säger Peter Dalenius, biträdande föreståndare på Didacticum och en av arrangörerna.

Lärmiljöfika hade premiär på LiU våren 2019 och nu är höstens program spikat. Aktiviteterna hålls både i Linköping och i Norrköping. Höstens första fika arrangeras i samband med invigningen av Studenthuset den 3 september, annars är det den sista torsdagen i månaden kl 13.00 som gäller, med start den 26 september.

Höstens program:

• Välkommen till studenthuset!
  • Vad lär sig studenter i en datorlabbmiljö?
  • Föreläsning 2.0 – till föreläsningens försvar
  • Hur kan man hålla basgruppsmöten på distans?
  • Tillgänglig undervisning

Läs mer om Lärmiljöfika.