Didacticum flyttar

Om några veckor flyttar Didacticum in i Studenthuset. Så efter sommaren hittar du oss där, på våning 5.

Till hösten är du välkommen till oss i helt nya lokaler. Vi lämnar G-huset redan i slutet av juni för att från och med augusti 2019 öppna upp vår verksamhet på plan 5 i Studenthuset på Valla.

Vilken lokal du ska till när du ska på kurs finns alltid beskrivet kalendariet och i ditt välkomstbrev. Här finns mer info om hur du hittar till Didacticum.

Välkommen på invigning i vecka 36

Hur det ser ut i det nya huset är ännu lite hemligt. Det avslöjas vid invigningen som just nu planeras för fullt. Den kommer att äga rum i månadsskiftet augusti/september och pågår i flera dagar. Under invigningen kommer huset att vara fullt med aktiviteter. Då är du varmt välkommen att komma upp till oss på våning 5 och hälsa på för att fika, få veta mer om vår verksamhet eller delta i några av våra workshops, lunchföreläsningar eller någon annan aktivitet. Vissa har drop-in och andra har föranmälan.

Se vårt program för hösten i Didacticums Kalendarium, där finns även delar av det som händer under invigningsdagarna presenterade.

I väntan på invigningen... se gärna en film av nedmonteringen av Origo och bygget av Studenthuset, producerad av Anna Söderström.

Karin Midner 2019-06-11

Sidansvarig: monika.samuelsson@liu.se