Göm menyn

Välkommen till Campus LiU

Projektet ”Campus LiU” syftar till att uppfylla de krav och förhoppningar som våra studenter och lärare ställer på en kreativ, attraktiv och konkurrenskraftig studiemiljö.

 

Nyheter

Infocenter på Campus Valla

Infocenter blir LiU:s "En väg in"

Infocenter ska bli den naturliga vägen in till Linköpings universitet för studenter, anställda och andra besökare. Här tar vi hand om stora som små frågor och guidar dig rätt.

Bild: Detalj av fasaden på Studenthus Valla.

Infomöte Campus LiU

Studenthuset växer sig allt högre, D-huset etapp 2 närmar sig och ett nytt ärendehanteringssystem testas. Detta och mycket annat avhandlas på infomötet den 18 oktober.

Bild: Studenthus Valla, bygget

Studenthusbygget – the Movie

Studenthus Valla ska stå klart sommaren 2019, lagom till höstterminens start. Följ med på en filmvisning upp och in på byggarbetsplats Studenthus Valla.

Bild: Bygget Studenthus Valla

Lägre hyra för Studenthuset

LiU har nu fått besked från regeringen att teckna ett hyresavtal för Studenthus Valla på 20 år, istället för det normala 10 år. Det gör en skillnad på cirka 9 miljoner kronor lägre hyra per år.

Bild: Studenthus Valla under byggnation

Senast nytt från Campus LiU

Svävande mötesrum, lägre årshyra, återbruk i Studenthuset och digital servicefunktion var bara några av de saker som informerades om på senaste Campus LiU-mötet.

Kontakt

Frida Ekman, huvudprojektledare

 

Filmen om Campus Liu 2015

IG-logocampus_liu #campusliu

 

Byggblogg Studenthus Valla

 

 

Webbkamera

 


Sidansvarig: elisabet.wahrby@liu.se
Senast uppdaterad: Thu Sep 20 10:34:52 CEST 2018