Göm menyn

Välkommen till Campus LiU

Projektet ”Campus LiU” syftar till att uppfylla de krav och förhoppningar som våra studenter och lärare ställer på en kreativ, attraktiv och konkurrenskraftig studiemiljö.

 

Nyheter

Bild: Paviljongerna lyfter. Foto: Charlotte Perhammar

Paviljongerna flyttar

Nu flyttas de paviljonger som under tre år var bibliotekets tillfälliga kontor, fram till dess att Studenthuset stod inflyttningsklart. Paviljongerna transporteras till Örebro och återanvändas där.

Bild: Studenthuset. Foto: Magnus Johansson

Studenthuset kan få Plåtpriset

Nu är Studenthuset nominerat till ytterligare ett pris. Den här gången gäller det Plåtpriset 2020, i hård konkurrens med bland annat vårdbyggnad, förskola och restaurang.

Bild: Studenthuset. Foto: Magnus Johansson

Studenthuset tävlar om arkitekturpris

Sju byggnadsverk och miljöer har nominerats till årets arkitekturpris i Östergötland. Studenthuset på Campus Valla är ett av dem.

Skiss: Sitt-trappa i D-huset.

Från infomöte Campus LiU

Studenthuset och fortsatta arbeten i och runt huset och hela campus samt planerna för Zenit och D-huset stod på agendan på Campus LiU-mötet den 25 november.

Bild: Utsikt från Studenthuset över Zenit.

Infomöte Campus LiU

Uppföljning av inflyttning i Studenthuset, tidplan för ombyggnaden av Zenit och D-huset och återstående arbeten på Studenthuset. Välkommen till öppet informationsmöte 25 november.

Kontakt

Frida Ekman, huvudprojektledare

 

Filmen om Campus Liu 2015

IG-logocampus_liu #campusliu

 

Byggblogg Studenthus Valla

 

 

Webbkamera

 

Ett studenthus blir till - två år på 30 sekunder

 


Sidansvarig: elisabet.wahrby@liu.se
Senast uppdaterad: 2020-01-27