Göm menyn

Välkommen till Campus LiU

Projektet ”Campus LiU” syftar till att uppfylla de krav och förhoppningar som våra studenter och lärare ställer på en kreativ, attraktiv och konkurrenskraftig studiemiljö.

 

Nyheter

Skiss: Sitt-trappa i D-huset.

Från infomöte Campus LiU

Studenthuset och fortsatta arbeten i och runt huset och hela campus samt planerna för Zenit och D-huset stod på agendan på Campus LiU-mötet den 25 november.

Bild: Utsikt från Studenthuset över Zenit.

Infomöte Campus LiU

Uppföljning av inflyttning i Studenthuset, tidplan för ombyggnaden av Zenit och D-huset och återstående arbeten på Studenthuset. Välkommen till öppet informationsmöte 25 november.

Bild: Takkup lyfts på plats på D-huset

Höga lyft på D-huset

I veckan gjordes ännu ett lyft i arbetet med renoveringen av D-huset. Den var den tredje, av totalt fyra, takkupor, som lyftes på plats och som ska släppa in mer dagsljus i byggnaden.

Skylt på D-husets fasad

Byggstart för Zenit och D-huset

Studenthuset är klart, nu pågår ombyggnaden av D-huset etapp 2 och Zenit som beräknas stå klara för inflyttning i oktober 2020. Och i Norrköping tittar Fastighetsavdelningen på nya lokaler för kårhuset Trappan. Campus LiU-projektet är inte över.

Bild: Studenthuset juni 2018

Bygget på 30 sekunder

Två år tog det att bygga Studenthuset. I maj 2017 togs det första spadtaget, nu stundar invigningen. Nu finns kortfilmen från bygget – Studenthuset på 30 sekunder.

Kontakt

Frida Ekman, huvudprojektledare

 

Filmen om Campus Liu 2015

IG-logocampus_liu #campusliu

 

Byggblogg Studenthus Valla

 

 

Webbkamera

 

Ett studenthus blir till - två år på 30 sekunder

 


Sidansvarig: elisabet.wahrby@liu.se
Senast uppdaterad: 2019-11-25