Göm menyn

Välkommen till Campus LiU

Projektet ”Campus LiU” syftar till att uppfylla de krav och förhoppningar som våra studenter och lärare ställer på en kreativ, attraktiv och konkurrenskraftig studiemiljö.

 

Nyheter

Bild: Alice Brengdahl och Riina Kauppi med sin lövspringare

Lövspringare blev vinnare

När studenthuset öppnar kommer en del av golvytan utgöras av ett stort schackspel där schackpjäserna formgivits av två studenter och utsetts i en tävling. Under sommaren ska de tillverka alla 32 pjäserna.

Bild: Skiss entrén i Studenthuset. Skiss: White Arkitekter

Frågor och svar om Infocenter

Det ska vara enkelt att kontakta Linköpings universitet! Den naturliga vägen ska vara Infocenter som öppnar redan i maj och som nu är under uppbyggnad. Frågor och svar om Infocenter finns nu på projektets webbplats.

Bild: Terrassen med utsikt över Norrköping från Utsikten

Klart för fika i Utsikten

Utsikten från Utsikten är hänförande! I veckan var det äntligen dags att ta Kåkenhus nya personalrum i bruk. Lite senare än planerat men värt att vänta på.

Bild: Utsikten, Kåkenhus

Tider för flytt till Utsikten

På grund av vattenläcka kunde inflyttningen i Utsikten inte göras under julledigheten som planerat. Nu finns ny tidplan för flytt av personalrum.

Bild: Utsikten, Kåkenhus

Flytt till Utsikten försenad

På grund av vattenläckan som inträffade tidigare i höstas, kommer inflyttningen i Utsikten inte kunna göras under julledigheten utan flyttas fram till januari.

Kontakt

Frida Ekman, huvudprojektledare

 

Filmen om Campus Liu 2015

IG-logocampus_liu #campusliu

 

Byggblogg Studenthus Valla

 

 

Webbkamera

 


Sidansvarig: elisabet.wahrby@liu.se
Senast uppdaterad: Wed Feb 13 14:37:57 CET 2019