Göm menyn

Välkommen till Campus LiU

Projektet ”Campus LiU” syftar till att uppfylla de krav och förhoppningar som våra studenter och lärare ställer på en kreativ, attraktiv och konkurrenskraftig studiemiljö.

 

Nyheter

Bild: Studenthuset, Campus Valla. Foto: Anna Valentinsson

Studiebesök i Studenthuset

Undrar du hur det ser ut inne i Studenthuset? Vad de jobbar med just nu? Följ med på ett filmat studiebesök och få en aning om hur det kommer att se ut.

Bild: Utsikten, Kåkenhus

Planering för flytt till Utsikten

Från och med den 7 januari kommer det ombyggda Utsikten att användas som personalrum i Kåkenhus. Nu finns datum för den planerade flytten.

Bild: Stolar som tingats för Studenthuset

Återbruk i studenthuset

När Studenthuset slår upp portarna hösten 2019 kommer en stor del av möblerna vara återbrukade, bland annat från Bomullsspinneriet. Bara fantasin sätter gränser för inredningsarkitekt Petra Bergman.

Bild: Utsikten, Kåkenhus

Flytt till Utsikten

Sedan Utsikten i Kåkenhus vattenskadades har Akademiska Hus försökt minimera tidsåtgången som läckan förde med sig. Exakt datum för flytt till Utsikten finns inte men det finns en tidplan.

Bild: Studenthus Valla, september 2018

Infomöten Campus LiU

Med sina 39 meter är nybyggda Studenthuset på Campus Valla redan nu ett tydligt landmärke i området och stor en del i Campus LiU-projektet. Välkommen på infomöte om Campus LiU i Norrköping och på US.

Kontakt

Frida Ekman, huvudprojektledare

 

Filmen om Campus Liu 2015

IG-logocampus_liu #campusliu

 

Byggblogg Studenthus Valla

 

 

Webbkamera

 


Sidansvarig: elisabet.wahrby@liu.se
Senast uppdaterad: Tue Dec 11 15:45:57 CET 2018