Infocenters medarbetare på plats

Bild: Infocenters medarbetare

Nu väntar febrila veckor med internutbildningar - och inte minst att gruppen ska få chans att lära känna varandra - inför invigningen 2 maj.

Medarbetarna i det som ska bli Infocenter flyttade in i D-huset fredagen 1 mars. Fram till dess att Infocenter invigs (på Campus US 2 maj) kommer gruppen genomgå en rad internutbildningar tillsammans. Allt för att kunna ge studenter, medarbetare och besökare bästa möjliga service.
- Det känns jättekul att ha alla på plats! Det är en stor, härlig grupp med blandade erfarenheter och bakgrunder som nu får möjlighet att lära av varandra och ta LiU:s servicenivå till nya höjder, säger Julia Fasth Sahlin, koordinator för Infocenter.

Under mars-april, när medarbetarna går utbildningar, kommer de centrala studerandeexpeditionerna ha något begränsade öppettider.

Vad händer efter invigningen av Infocenter?

I och med invigningen 2 maj tar Infocenter över de centrala studerandeexpeditionerna på Campus Valla, US och Norrköping. Även växeln kommer ingå i Infocenter. All studerandeservice kommer skötas här, men även besökare och medarbetare kan ta hjälp av Infocenter. Det kommer fungera som ett fysiskt och digitalt nav för all service på LiU.

Läs mer om varför vi inför ett universitetsgemensamt Infocenter i FAQ:n

Denise Granat 2019-03-11

Sidansvarig: elisabet.wahrby@liu.se